Salutació


Benvolguts companys / Benvolgudes companyes,

Un cop més, tinc la satisfacció d'anunciar-vos la celebració del proper Congrés de la Societat Catalana de Digestologia que tindrà lloc els dies 25 a 27 de gener de 2018, al Palau de Congressos de Girona.

Aquest Congrés des de sempre ha mantingut un elevat nivell científic que reflecteix l'esforç dels especialistes del nostre país, i una participació i ambient excel·lents. A més, és un fòrum immillorable per compartir els nostres coneixements professionals. El programa preliminar, que podeu consultar a aquí, incorpora alguns canvis com l'inici del congrés el matí del dia 25 de gener amb el  Curs de Formació en Digestologia. Un altre canvi important és la presentació dels resultats dels estudis becats per la Societat Catalana de Digestologia durant la tarda del dia 25 de gener.  Com cada any es presentaran  els documents de posicionament que enguany seran coordinats per la Dra. Àngels Escorsell sobre hepatitis aguda greu  i pel Dr Fermín Mearin sobre la síndrome de l'intestí irritable.

Divendres, 26 de gener, a més de les habituals sessions de comunicacions orals i pòsters, simposis, dins del programa i paral·lels, es presentaran les fites aconseguides dins dels plans estratègics de la Societat Catalana de Digestologia. Dissabte, 27 de gener al matí, tindrà lloc una sessió de comunicacions orals, un simposi dins del programa, la sessió comentada dels pòsters seleccionats i el tradicional lliurament de premis. També a mig matí es celebrarà l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la nostra societat, durant les quals es votarà la renovació dels Estatuts de la SCD, es produirà la renovació parcial reglamentària de càrrecs de la Junta Directiva i es comentaran els aspectes més rellevants que han afectat la Societat Catalana de Digestologia durant l'any 2017 tant des d'un punt de vista docent, assistencial i de recerca.

Desitjo que trobeu interessant la proposta d'aquest Congrés, en el que esperem la vostra assistència i participació.

Ben cordialment,

Maria Esteve Comas
Presidenta Societat Catalana de Digestologia

DATES D'INTERÈS   
15 de desembre de 2017
Límit inscripcions.
12 de novembre de 2017
Límit abstracts.
15 de desembre de 2017
Resolució dels abstracts als participants.

Palau de Congressos de Girona Palau de Congressos de Girona
Pg. de la Devesa, 35
17001 Girona
Tel. (+34) 972 211 540
info@gironacongressos.org

Descomptes RENFE Viatge Girona
renfe

Atenció:
Per tal d'obtenir descompte per viatjar a Girona en Renfe, poden adquirir el seu bitllet per internet (www.renfe.com) o mitjançant la presentació del document amb descompte, el qual poden sol·licitar adreçant-se a montserratrequena@academia.cat, a qualsevol punt de venta Renfe (estacions y agència de viatges).
Han d'imprimir la butlleta, escriure les seves dades i portar-la a una de les estacions de Renfe alhora de fer efectiva la compra del bitllet. És en aquest moment on se'ls aplicarà el descompte.