Abstracts


NORMES PER L'ENVIAMENT DE RESUMS DE COMUNICACIONS LLIURES I PÒSTERS

Per realitzar l'enviament dels abstracts cal que utilitzeu el formulari que trobareu fent clic aqui

Extensió màxima de l'abstract és de 350 paraules.
La data límit per a la presentació de comunicacions és el 12 de novembre de 2017. Desprès d'aquesta data no es podrà fer cap modificació en la comunicació, ni en els autors de la mateixa.

Seguint les instruccions donades, una vegada introduït el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar i modificar automàticament la comunicació fins a la data límit de presentació.
A partir del dia 20 de novembre i utilitzant la vostra referència podreu consultar l'estat. En cas d'haver-se acceptat, se us informarà del tipus de presentació, hora i dia.

IMPORTANT

Conserveu la vostra referència, i comproveu que la vostra adreça e-mail es correcta, us caldrà per poder accedir a la comunicació i posteriorment comprovar la seva acceptació.

Es imprescindible indicar si la vostra comunicació té relació o està finançada per la Industria. Així com, mostrar la filiació de cada un dels signants de la comunicació.

Quan una comunicació sigui acceptada, caldrà que el primer autor s'inscrigui en un termini de 20 dies per no perdre l'opció a la subvenció al Congrés.
Data límit per inscripcions subvencionades 15 de desembre de 2017

COMUNICACIÓ ORAL

Si la comunicació ha estat designada per presentar com a comunicació oral, haureu de presentar-la a la sessió indicada (es comunicarà el dia i hora) mitjançant 3-5 diapositives i disposareu com a màxim de 10 minuts.

PÒSTER

Les comunicacions acceptades per a ser presentades com a pòster es penjaran durant tot el Congrés en l'espai habilitat per aquesta finalitat. (La mida del pòster es 90 d'ample per 1,20 d'alçada (mides màximes suggerides). Haurà d'estar penjat abans de les 11:30h del divendres 26 de gener de 2018, (per la visita i Sessió de Pòsters).

Recordin portar els elements necessaris per a la col·locació del pòster.
Hauran de portar 3 diapositives, per si el seu pòster es seleccionat per a la Sessió Comentada de Pòsters, del dissabte 27 de gener de 2018.
L'autor haurà d'estar junt al pòster durant la sessió, per respondre a les preguntes que se li puguin formular.
Els recordem que tots els pòsters opten a un premi al Millor Pòster presentat en el XXVII Congrés de la SCD.

Els pòsters hauran d'estar recollits abans de les 14:00 hores de dissabte. S'entén que els que no estiguin recollits es perquè no els volen conservar i es poden llençar.

DATES D'INTERÈS   
15 de desembre de 2017
Límit inscripcions.
12 de novembre de 2017
Límit abstracts.
15 de desembre de 2017
Resolució dels abstracts als participants.

Palau de Congressos de Girona Palau de Congressos de Girona
Pg. de la Devesa, 35
17001 Girona
Tel. (+34) 972 211 540
info@gironacongressos.org

Descomptes RENFE Viatge Girona
renfe

Atenció:
Per tal d'obtenir descompte per viatjar a Girona en Renfe, poden adquirir el seu bitllet per internet (www.renfe.com) o mitjançant la presentació del document amb descompte, el qual poden sol·licitar adreçant-se a montserratrequena@academia.cat, a qualsevol punt de venta Renfe (estacions y agència de viatges).
Han d'imprimir la butlleta, escriure les seves dades i portar-la a una de les estacions de Renfe alhora de fer efectiva la compra del bitllet. És en aquest moment on se'ls aplicarà el descompte.