Informació


Inscripció

La inscripció s'ha de fer per via electrònica a través del formulari on-line que trobareu a http://inscripcions.academia.cat/form.php?id=668

També podreu accedir-hi pel web de la societat www.scdigestologia.org
La inscripció inclou: l'assistència al 3r taller Videfòrum d'Endoscòpia, al 3r Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia i al 23è Curs de Formació en Digestologia, i a totes les sessions científiques del congrés. Al cafès entre sessions, dinars i sopar del congrés, així com els corresponents certificats de presentació de comunicació i d'assistència.

La inscripció es gratuïta per als Membres Jubilats de la societat.

Els primers signants de comunicacions acceptades, que siguin residents o becaris i socis de la SCD gaudiran de la inscripció i l'allotjament gratuït. Per gaudir d'aquesta subvenció hauran de formalitzar obligatòriament la seva inscripció en un termini de 20 dies a partir de l'acceptació, acreditant la seva condició de residents o becaris.

La inscripció inclou l'assistència al Curs de Postgrau i sessions científiques del congrés, cafès entre sessions, dinars de benvinguda i de treball, i sopar del congrés, així com els corresponents certificats de presentació de comunicació.

L'allotjament (en habitació doble compartida) és gratuït pels socis primers signants d'una comunicació acceptada, que acreditin la seva condició de metges residents o becaris.
L'organització admet la indicació de amb qui volen compartir l'habitació, entre la resta de primers signants, en cas contrari el repartiment d'habitacions el farà l'organització.

Pagament per transferència bancària al número de compte
SWIFT / BIC: BSABESBB
IBAN: ES18 0081 0377 93 0001172322, indicant com a concepte el nom de l'inscrit, i enviant el comprovant de la transferència a la Secretària Tècnica, al correu electrònic: lourdescampanya@academia.cat

El certificats d'assistència i certificat de crèdits

Un cop finalitzi el congrés i es confirmi l'assistència al mateix, tots els assistents rebran un correu electrònic amb les dades que hagin introduït al formulari d'inscripció amb indicacions per descarregar-se el certificat d'assistència i/o de crèdits.

Per aquest motiu es molt important posar correctament el nom que vulguin que consti i es fa imprescindible posar el número de DNI a la butlleta d'inscripció.

Per gaudir del certificat de crèdits, els assistents a l'acte hauran d'haver assistit a un mínim del 80% de les sessions acreditades. Les sessions acreditades són les següents:

  • 3r taller Videofòrum d'Endoscòpia
  • 3r Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia
  • 23è Curs de Formació en Digestologia
  • Simposi de programa GE
  • Simposi de programa Norgine

Comunicacions

El formulari oficial per a l'enviament dels resums així com les instruccions per a la seva confecció els trobareu a: http://abstracts.academia.cat/form.php?id=668

També podreu accedir-hi pel web de la societat www.scdigestologia.org
Les comunicacions acceptades per a ser presentades com a pòster romandran penjades durant tot el congrés en l'espai habilitat per a aquesta finalitat.

Recordeu de portar els elements necessaris per la seva col·locació.

Com a mínim un dels autors romandrà a peu de pòster durant tota la sessió per respondre a les preguntes que li puguin formular. També haurà de portar tres diapositives per si el seu pòster es seleccionat per la Sessió Comentada de Pòsters.

Per aquest motiu és important posar correctament el nom que voleu que consti i imprescindible posar el DNI a la butlleta d’inscripció.

Data límit per la presentació de comunicacions 12 de novembre de 2017.

A partir del 16 de desembre, utilitzant la referència donada en el moment d'introduir el treball, es podrà consultar l'estat de la comunicació.

Quan una comunicació sigui acceptada, caldrà que el primer autor s'inscrigui en un termini de 20 dies per no perdre l'opció a la subvenció al Congrés.

Data límit per inscripcions subvencionades 12 de gener de 2018.

Premis

Tots els abstracts acceptats opten als premis convocats a la Millor Comunicació presentada al XXVII Congrés.

S'atorgaran tres premis de 1.200 €, un a la Millor Comunicació Oral, Millor Comunicació d'investigació bàsica i translacional i Millor Pòster.

S'atorgaran tres premis, segons els resultats de la votació interactiva, que tindrà lloc en el
decurs del 3r Taller Videofòrum d'Endoscòpia:

  • Primer Premi 4 Inscripció al Congrés de la SEED o de l'AEG
  • Segon Premi 4 Inscripció al Congrés de la SCD
  • Tercer Premi 4 Un exemplar del llibre "Therapeutic Endoscopy" (Nib Soehendra, Kenneth F. Binmoeller i Hans Seifert)

Certificats d'Assistència

Els podran imprimir directament els inscrits, entrant a la Web del Congrés i seguint les
indicacions que rebran. Per aquest motiu, és molt important d'indicar exactament el nom que vulguin que consti, fent-se imprescindible incloure el número de DNI en la butlleta d'inscripció.

Exposició Comercial

Paral·lelament a les activitats científiques del congrés tindrà lloc una mostra de productes i materials relacionats amb l'efemèride, on seran servits els cafès entre sessions.

Sopar del Congrés

A celebrar divendres 26 de gener, a les 21:30 h

Acreditació

Reconeixement d'Interès Sanitari
Activitat reconeguda d'Interès Sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Seu de la reunió

Palau de Congressos de Girona
Pg. de la Devesa, 35
17001 Girona
Tel. (+34) 972 211 540

Secretaria inscripcions

Lourdes Campañá
L'Acadèmia. Departament d'Activitats i Congressos
C/ Major de Can Caralleu, 1-7
08017 Barcelona
93 203 27 65
lourdescampanya@academia.cat

El XXVII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia està present a les xarxes socials del twitter  @SCDigestologia. Participa-hi activament mitjançant el nostre hashtag personalitzat #SCDgirona18

DATES D'INTERÈS   
15 de desembre de 2017
Límit inscripcions.
12 de novembre de 2017
Límit abstracts.
15 de desembre de 2017
Resolució dels abstracts als participants.

Palau de Congressos de Girona Palau de Congressos de Girona
Pg. de la Devesa, 35
17001 Girona
Tel. (+34) 972 211 540
info@gironacongressos.org

Descomptes RENFE Viatge Girona
renfe

Atenció:
Per tal d'obtenir descompte per viatjar a Girona en Renfe, poden adquirir el seu bitllet per internet (www.renfe.com) o mitjançant la presentació del document amb descompte, el qual poden sol·licitar adreçant-se a montserratrequena@academia.cat, a qualsevol punt de venta Renfe (estacions y agència de viatges).
Han d'imprimir la butlleta, escriure les seves dades i portar-la a una de les estacions de Renfe alhora de fer efectiva la compra del bitllet. És en aquest moment on se'ls aplicarà el descompte.