Salutació


Benvolgudes i benvolguts,

Ja tenim el "congrés català" aquí! Un any més, i en portem vint-i-vuit!.

Des del 24 al 26 de gener, tindrà lloc el XXVIII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, al que tinc el plaer de convidar-vos.

Des de la Junta i el Comitè Científic de la nostra Societat, hem intentat elaborar un programa atractiu i que satisfaci els interessos i les inquietuds de tots vosaltres, reunint les millors i més actuals aportacions en Gastroenterologia, Hepatologia i Endoscòpia.

En un format similar al d'anys anteriors, el congrés arrencarà amb una important càrrega docent de la mà d'alguns dels millors ponents del país i dirigit als diferents col·lectius que la Societat s'enorgulleix d'aglutinar. Així, al Taller Videofòrum d’Endoscòpia i al Curs en Investigació́ Bàsica i Translacional en Digestologia, el seguirà el Curs de Formació́ en Digestologia.

Com sempre, podrem conèixer la recerca que s’ha fet durant l’últim any. A les habituals sessions de comunicacions orals i pòsters seleccionats, enguany assajarem la divisió dels pòsters en dues sessions, una el dijous i una altra el divendres, per tal de donar més temps i més espai per a interactuar amb els seus autors.

De manera similar, també estrenarem una nova modalitat de simposis, anomenada "Dinars temàtics", que es duran a terme en el transcurs del dinar de dijous, així com un increment de dos nous simposis. Aquest canvi, la consolidació del qual estarà supeditada a la valoració que en feu tots vosaltres, obeeix a l'interès creixent que ha despertat el congrés en la indústria farmacèutica, i permet potenciar les iniciatives docents i de recerca de la nostra Societat.

Per últim, però no menys important, també disposarem de les sessions per a la presentació dels nous documents de posicionament, l'estat actual dels plans estratègics, i els resultats obtinguts amb les ajudes a la recerca (iniciació, intensificació i estada a l'estranger) que concedeix anualment la Societat.

Com en anteriors edicions, invertirem una part important del pressupost en finançar la participació d’aquells metges residents, becaris i investigadors bàsics no metges, que siguin socis de la Societat i primers signants de comunicacions, pel valor afegit que aporten al congrés i la dificultat que tenen per obtenir patrocini.

Desitgem, de tot cor, que aquest congrés continuï sent el punt de trobada cordial i festiu que, un cop a l'any, reuneix tots els professionals del país als que ens uneix l'interès per la Digestologia.

Fins ben aviat, us esperem a Tarragona!

Antoni Castells
President

Falten...

Dates d'interès
9 de desembre de 2018
Límit inscripcions (Quota reduïda).
20 de gener de 2019
Límit inscripcions. (Quota general)
11 de novembre de 2018
Límit abstracts.
Seu
Palau de Congressos de Tarragona
Palau de Congressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona
Tel. (+34) 977 24 55 77


Parking La Pedrera
Informació aparcament

Informació Descompte Parking La Pedrera


Com arribar-hi