Informació


Inscripció i Pagament

La inscripció s'ha de fer per via electrònica a través del formulari on-line que trobareu a http://inscripcions.academia.cat/form.php?id=891

També podreu accedir-hi pel web de la societat www.scdigestologia.org
La inscripció inclou: l'assistència al 4t taller Videfòrum d'Endoscòpia, al 4t Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia i al XXIV Curs de Formació en Digestologia, i a totes les sessions científiques del congrés. Al cafès entre sessions, dinar de benvinguda i de treball i sopar del congrés, així com els corresponents certificats de presentació de comunicació i d’assistència.

La inscripció es gratuïta per als Membres Jubilats de la societat.

Els primers signants de comunicacions acceptades, que siguin residents o becaris i socis de la SCD gaudiran de la inscripció i l'allotjament gratuït. Per gaudir d'aquesta subvenció hauran de formalitzar obligatòriament la seva inscripció en un termini de 20 dies a partir de l'acceptació, acreditant la seva condició de residents o becaris.

L’allotjament serà en habitació doble compartida, i la organització admet que indiquin amb qui volen compartir la habitació entra la resta de primers signants. En cas contrari el repartiment d’allotjaments anirà a càrrec de la organització.

Per pagaments amb transferència: Banc de Sabadell - compte 0081 0377 93 0001172322. indicant com a concepte de la transferència el nom de l’inscrit, i enviant el comprovant de la transferència, a la secretaria tècnica: lourdescampanya@academia.cat Fax. 93 212 35 79.

El certificats d'assistència i certificat de crèdits

Un cop finalitzi el congrés i es confirmi l’assistència al mateix, tots els assistents rebran un correu electrònic amb les dades que hagin introduït al formulari d’inscripció amb indicacions per descarregar-se el certificat d’assistència i/o de crèdits.

Per aquest motiu es molt important posar correctament el nom que vulguin que consti i imprescindible posar el DNI a la butlleta d’inscripció.

Per gaudir del certificat de crèdits, els assistents a l'acte hauran d'haver assistit a un mínim del 80% de les sessions acreditades. Les sessions acreditades són les següents:

  • 4t taller Videofòrum d'Endoscòpia
  • 4t Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia
  • XXIV Curs de Formació en Digestologia
  • Simposi de programa

Comunicacions

El formulari oficial per a l'enviament dels resums així com les instruccions per a la seva confecció els trobareu a: http://abstracts.academia.cat/form.php?id=891

També podreu accedir-hi pel web de la societat www.scdigestologia.org

Un cop els abstracts estiguin valorats pel Comitè Científic, la secretaria tècnica comunicarà la seva acceptació i el mode de presentació (oral o pòster), donant totes les instruccions corresponents.

Data límit per la presentació de comunicacions 11 de novembre de 2018.

Premis

S’atorgaran dos premis de 1.200 € cada un a la millor comunicació oral i a al millor pòster.

S’atorgaran tres premis, segons els resultats de la votació interactiva, que tindrà lloc en el decurs del 2n Taller Videofòrum d’Endoscòpia:

  • Primer Premi: Inscripció al Congrés de la SEED o de l’AEG
  • Segon Premi: Inscripció al Congrés de la SCD
  • Tercer Premi: Un exemplar del llibre “Therapeutic Endoscopy” (Nib Soehendra, Kenneth F. Binmoeller i Hans Seifert)

Exposició Comercial

Paral·lela a les activitats del Congrés es celebrarà una mostra de productes i materials relacionats amb l’event, on seran servits els cafès entre sessions.

Sopar del Congrés

A celebrar divendres 25 de gener, a les 21:30 h

Acreditació

Reconeixement d'Interès Sanitari
Activitat reconeguda d'Interès Sanitari per l'Institut d'Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Seu de la reunió

Palau de Congressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona
Tel. (+34) 977 24 55 77

Secretaria inscripcions

Lourdes Campañá
L'Acadèmia. Departament d'Activitats i Congressos
C/ Major de Can Caralleu, 1-7
08017 Barcelona
93 203 27 65
lourdescampanya@academia.cat

El XXVII Congrés de la Societat Catalana de Digestologia està present a les xarxes socials del twitter  @SCDigestologia. Participa-hi activament mitjançant el nostre hashtag personalitzat #SCDgirona18

Falten...

Dates d'interès
9 de desembre de 2018
Límit inscripcions (Quota reduïda).
20 de gener de 2019
Límit inscripcions. (Quota general)
11 de novembre de 2018
Límit abstracts.
Seu
Palau de Congressos de Tarragona
Palau de Congressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2
43001 Tarragona
Tel. (+34) 977 24 55 77


Parking La Pedrera
Informació aparcament

Informació Descompte Parking La Pedrera


Com arribar-hi