Abstracts

Per realitzar l’enviament dels abstracts cal que utilitzeu el formulari que trobareu fent clic aquí.

Seguiu les instruccions donades. Una vegada introduït el vostre resum, obtindreu una referència per poder consultar i modificar automàticament la comunicació fins a la data límit de presentació.
Desprès d’aquesta data podreu consultar l’acceptació, així com el tipus de presentació, hora i dia.
IMPORTANT: Conserveu la vostra referència, per poder accedir a la comunicació i posteriorment comprovar la seva acceptació. 

Per fer modificacions o veure l’estat d’un abstract ja enviat,  feu clic aquí.

Les comunicacions acceptades per a ser presentades com a pòster es penjaran durant tot el Congrés en l’espai habilitat per aquesta finalitat. Les mides per les presentacions en pòster són:  90 d’amplada per 1:20 d’alçada. Recordeu-vos de portar els elements necessaris per la col·locació dels mateixos.

Extensió màxima de l’abstract entre 250 i 300 paraules.

El programa no accepta imatges ni taules, si ho considereu imprescindible per la seva valoració, contacteu amb secretaria. 

Data límit per a la presentació de comunicacions: 5 de novembre de 2008
Desprès d’aquesta data no es podrà fer cap modificació en la comunicació, ni en els autors de la mateixa.

A partir del dia 17 de novembre i utilitzant la vostra referència i el vostre mail,  podreu consultar l’estat de la vostra comunicació.

Quan una comunicació sigui acceptada, caldrà que el primer autor s’inscrigui en un termini de 20 dies per no perdre l’opció a la subvenció al Congrés.