Detall de la notícia

Curs de Gestió Clínica per a socis de la SCD
Publicat: 15/05/2019

Dirigit a professionals de la clínica motivats per augmentar els seus conejixements en gestió clínica avançada i millorar tant el valor de les seves pràctiques com la manera d'organitzar les seves unitats.

Benvolguts, benvolgudes,

 

Des de la Societat Catalana de Digestologia (SCD), sabedors de la necessitat creixent de disposar de coneixements de gestió per al desenvolupament de la nostra activitat professional, estem avaluant la possibilitat d'organitzar un curs de "Gestió clínica avançada" dirigit als nostres socis, especialment a aquells que estan duent a terme tasques de gestió o aspiren a fer-ho en un futur proper.

 

Al document adjunt trobareu el programa del curs, una proposta formativa semi-presencial de la Societat Catalana de Gestió Sanitària elaborada específicament per als membres de la SCD. El curs es realitzaria d'octubre de 2019 a març de 2020, i estaria co-finançat per la nostra Societat, de tal manera que el cost per a l'alumne seria de 300€.

 

Us agrairíem que tots aquells que poguéssiu estar interessats, contestéssiu al següent enllaç abans del dia 31 de maig. Curs de gestió per a socis SCD.

En funció de l'acollida que tingui la proposta, valorarem la conveniència de tirar-la endavant.

 

Moltes gràcies.

 

Junta de la SCD