Detall de la notícia

Proyecto Koan para la mejora de la atención a los pacientes con enfermedad inflamatoria intestinal
Publicat: 07/06/2016

Aquesta presentació tindrà lloc a la seu del IESE de Madrid (Camino del Cerro del Águila, 3) el proper dia 22 de juny de 2016 a partir de les 15:30h.

L'objectiu d'aquest projecte ha estat identificar les necessitats dels pacients amb malaltia inflamatòria intestinal, tant des del punt de vista de l'atenció sanitària com de l'harmonització de la vida laboral i personal, i identificar accions de millora que donin resposta a aquestes necessitats.

El projecte KOAN està considerat pel Grup Español de Treball de Malaltia de Crohn i Colitis Ulcerosa (GETECCU) i el Centre de Recerca en Gestió Sanitària (CRHIM) del IESE, i promogut per Takeda.

Per al seu desenvolupament s'ha comptat amb la participació dels principals agents implicats en el procés d'aquesta malaltia, com a gestors, metges, infermeria, farmacèutics d'hospital i altres professionals sanitaris. Igualment s'ha comptat amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, el Grup Infermer de Treball en Malaltia Inflamatòria Intestinal, i la Confederació d'Associacions de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa d'Espanya.

L'assistència requereix d'inscripció gratuïta seguint el següent link:

http://mailings.iese.edu/IESE/newsletter.php?N=2815

http://formscloud.iese.edu/landings-koan/