Detall de la notícia

Convocatòria Beques 2015
Publicat: 20/03/2015

S'obre el priode de presentació de sol·licitud per les beques de la societat:

BECA DE FORMACIÓ A L´ESTRANGER

BECA D´INICIACÓ A LA RECERCA

BECA D´INTENSIFICACIÓ

Data límit presentació sol·licituds: 17 de maig de 2015

Benvolguts companys,

Aquets any, la Societat Catalana de Digestologia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears obre la convocatòria de tres modalitats de beques per tal de contribuir a la formació i perfeccionament professional dels seus socis així com a l’adquisició de noves tècniques i mètodes d’investigació dins les malalties de l’aparell digestiu.

 1. BECA DE FORMACIÓ A L´ESTRANGER: per una estada de 3 a 12 mesos i dotada amb 6.000 euros/any o la seva equivalència en funció del temps sol·licitat.

Data límit de sol·licitud: 17 de maig de 2015

 2. BECA D´INICIACÓ A LA RECERCA: per a joves investigadors i dotada amb 2.400 euros

Data límit de sol·licitud: 17 de maig de 2015

 3. BECA D´INTENSIFICACIÓ A LA RECERCA: aquesta nova modalitat de beca permetrà alliberar d’assistència al candidat durant uns mesos mitjançant la contractació d´un substitut.

Data límit de sol·licitud: 17 de maig de 2015

 Per tal de facilitar la avaluació de les diferents propostes, s’han elaborat uns documents de sol·licitud estandarditzats que trobareu penjats en la pàgina web de la societat (www.scdigestologia.org) a l'apartat de Beques i Premis. També hi trobareu les bases generals i especifiques de cada una de les beques. És important ressenyar que a partir d’ara és obligatori entregar una memòria final una vegada finalitzat el projecte.

 

Us animem a participar!